Help

Heeft u vragen van technische aard of m.b.t. het downloaden van studie slides of Real Player, dan kunt u contact opnemen met de Helpdesk: 033-4333675 of via helpdesk@landmarktrials.nl.

Heeft u inhoudelijke vragen, aanvullingen of suggesties, dan kunt u contact opnemen met de redactie via redactie@landmarktrials.nl.

Hoe werkt deze site?

Uitgebreid zoeken
Door het invoeren van trefwoorden (een ziektebeeld, geneesmiddel, deel van een studietitel, etc.) kunt u door alle onderdelen van deze site zoeken. Dit kan de nodige tijd in beslag nemen.

Snel zoeken
Met de indexen (studienaam, ziektebeeld, geneesmiddel of firma) kunt u snel studies zoeken. Bij studie-, ziektebeeld- en geneesmiddel-index alfabet selecteert u op alfabet. U krijgt alle trefwoorden beginnend met de gekozen letter en maakt vervolgens uw keuze. Bij de laatste index kiest u een firma, waarna een lijst verschijnt met alle studies waar deze firma bij betrokken is.

Zoekresultaat
Het zoekresultaat geeft alle studies weer die overeenkomen met uw zoekopdracht en de bijbehorende firma(‘s). U klikt op de studie die u nader wenst te bekijken.

Studie informatie opvragen
In het scherm met het zoekresultaat klikt u op de studienaam. U krijgt een overzicht met alle basale studiegegevens. Indien er meer informatie beschikbaar is zoals studie slides, interpretaties en commentaren van collegae en questions & answers, staat dit rechts naast de studiegegevens weergegeven.

Slides downloaden
U klikt op de optie studie slides in het menu. Klik met de rechtermuisknop op de link download en kies ‘doel opslaan als’ (‘save target as’). U bepaalt vervolgens waar u de powerpointpresentatie op uw PC wilt opslaan om later te bekijken.

Video commentaar
U klikt op de optie video commentaar investigators/ collegae in het menu. Klik vervolgens op (een van) de link(s). Om de video af te spelen heeft u Real Player nodig. Als uw PC niet over Real Player beschikt, dan kunt u deze downloaden. Klik op de link download Real Player en volg de instructies.